OVER ONS

Headwear Group is al sinds 1974 gespecialiseerd in de productie van petten, mutsen, hoeden en zonnekleppen, en bezit momenteel een distributienetwerk die zich verspreid heeft om te kunnen leveren aan alle continenten ter wereld.

Het voortdurend brengen van de hoogste kwaliteit aan headwear tegen een betaalbare prijs is wat de groep gemaakt heeft tot een van 's werelds grootste headwear leveranciers tegenwoordig beter bekend als Headwear Professionals.

De producten die op deze website al kunt terugvinden zijn slechts een deel van wat een van de grootste en beste leveranciers in de branche u kan bieden. Als u niet tegenkomt wat u precies nodig heeft, laat het ons zeker weten en we kunnen het voor u verkrijgen. Door zowel producent als leverancier te zijn, kunnen we ons heel flexibel opstellen voor u als het om productie en levering gaat. Op deze manier kunt u altijd bij ons terecht.

Het maakt niet uit waar u zich bevindt, we kunnen aan al uw eisen voldoen - ofwel rechtstreeks ofwel via een van onze vele filialen die onze stock bijhouden en voor u binnen de 24u kunnen leveren. Zo uitgebreid is ons netwerk!

Door dit uitgebreid netwerk zijn we in staat om voorop te blijven in decoraties en stoffen. Als het ergens gedaan wordt, is het door ons. U zult altijd kunnen genieten van de laatste nieuwe trends bij The Headwear Professionals.

We zijn gedreven om te voorzien in de beste kwaliteit van headwear en garanderen dat ook. Als u niet tevreden bent nemen we het terug.

Neem gerust de tijd om ons uitgebreid aanbod te bekijken. Onthoud: als u niet direct vindt wat u nodig heeft - contacteer ons en wij zullen het voor u verkrijgen. Als iemand het gedaan kan krijgen zijn wij het wel! 

Onze garantie:

  • 100% kwaliteit en ervaring
  • Ontwerp, productie en levering van een breed aanbod aan petten, mutsen, hoeden en zonnekleppen
  • Ontwikkeling van uw eigen logo
  • Wereldwijde levering
  • voorziening voor kleine & grote bedrijven, sport en vrije tijd

Neem een ​​kijkje op onze programma's:   http://www.eheadwear.be/page/index#program

Contacteer ons via mail op info@headwear.be of telefonisch op he het nummer +32 89 57 29 12


img

Ontwikkel u eigen logo !

img

Neem een kijkje op onze programs .

img

Wacht niet ! Contacteer ons !